Sitemap
Grønløkke Aftenskole - Tranbjerg J
Glasfusing

Nyheder

Den 36. sæson 2016/2017 starter i august/september.

 
Aftenskolen gør klar til en ny sæson. Holdene lægges ind på hjemmesiden, så snart alt er klar, hvorefter kursisterne kan tilmelde sig før brochurerne sendes ud i Mårslet i juni og i Tranbjerg J i august.
 
Vi arbejder i øjeblikket på at få programmerne færdige for sæson 2016/17. Se de nye hold på Mårslet Aftenskole og Grønløkke Aftenskole
 
Tilmelding sker ved indbetaling til aftenskolens bank: Djurslands Bank reg. nr. 7266 konto nr. 1012194 senest den 15. august 2016. Tak.
 
 

Velkommen til Grønløkke Aftenskole

Velkommen til Grønløkke Aftenskole. 
 
En aftenskole er et sted, hvor I kan dele jeres interesser med andre fra by og omegn. Vi udbyder en række kurser indenfor kreative fag og bevægelse, og skulle du have et ønske eller en god ide til et nyt kursus, så send en besked til Aftenskolen
 

Nye hold?

Har du en god ide eller mangler du nogen at dele din hobby med? Vi er altid åbne for nye forslag til hold i Mårslet og Tranbjerg. Så uanset om du bare har en god ide, allerede kender en mulig underviser eller noget helt 3., så send os en besked med dine tanker.
 

Reduceret deltagerbetaling

Pensionister, handicappede, studerende, arbejdsledige og lærlinge kan få reduceret deltagerbetaling på hold, der afsluttes inden kl 18.00.

Den reducerede pris står efter den fulde pris ved hvert enkelt kursus. 

Læs mere om reduceret deltagerbetaling

Grønløkke Aftenskole - Tranbjerg J | Langballevej 168, 8320 Mårslet - Danmark | Tlf.: 86290649 | bauning@webspeed.dk